کارگاه تخصصی آنلاین عملکرد افزودنی ها در فرمولاسیون مواد غذایی و آشنایی با انواع روش های آنالیز مواد غذایی ودارویی
کارگاه تخصصی آنلاین عملکرد افزودنی ها در فرمولاسیون مواد غذایی و آشنایی با انواع روش های آنالیز مواد غذایی ودارویی
انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه با همکاری اتحادیه کشوری شیمی برگزار می کند:
کارگاه تخصصی آنلاین عملکرد افزودنی ها در فرمولاسیون مواد غذایی و آشنایی با انواع روش های آنالیز مواد غذایی ودارویی
زمان برگزاری بصورت آنلاین: ۲ و ۱۷ و ۳۰ مردادماه ۱۴۰۴
ساعت: ۱۰ الی ۱۲ ظهر
